hírek

Hú!SVÉT + Sweet Palkonya a CIFRA Udvarban

Jövő hét végén irány Palkonya! Április 22-23-án ismételten SVÉT! A tavalyi évet felülmúlva elképesztő programot sikerült össezállítani 2017 évre. Az egész falu átalakul egy óriási asztallá a Stílusos Vidéki Éttermiség hagyományos szezon-nyitó közönségtalálkozójára! 11 helyszín várja a gasztro-kultúra iránt érdeklődőket. Természetesen a CIFRA Udvar ismételten a helyszínek között van és egy egészen különleges hétvégi menüt ajánlunk.

Szombaton a  Bázakerettyéről érkező Bonne Chance Étterem lesz a vendégünk, aki 2013-tól minden évben a Gault & Millau ajánlott éttermei között van. Csilla és Gábor az étterem megálmodói isteni fogásokkal várják a rajongókat. Vendégeink lesznek a hétvégére hajdúnánási barátaink is, akik elhozzák nekünk a Bocskai Freedom kézműves sörműhely remek komlós italait. Lesz az udvarban IPA, APA, szűrt és szüretlen. Nagy örömünkre szolgál, hogy udvarunk átalakul Gere Tamás és Zsolt borterasszá szombat és vasárnap egyaránt. A kiváló borok és sörök mellett örömmel tájékoztatjuk az udvar leendő vendégeit, hogy az Exkluzív Törley Pezsgőterasz is nálunk tölti a hétvégéjét.

A szombati napot jó barátaink a Karaván Família koronázza egy ropogós koncerttel. Hívjuk a koncertet egy etno, roma, jazz, blues sűrítménynek!

Vasárnap  – a teljes hétvégés barátaink mellett  -az Érdről érkező Pataki Cukrászda káprázatatja el az ízlelőbimbókat, lévén az idei SVÉT az + SWEET!

Igazán cifra lesz az udvarunk!
Mindenkit nagyin nagy szeretettel várunk erre a különlegesnek ígérkező hétvégére!